Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevduvan

 

Älskade,

 

Det har gått långa tider. Floder har forsat

vägar har korsats, eldar har brunnit och släckts.

Jag har läst dina brev som du för länge sedan skrev

om saknad, molande längtan och en outtömlig väntan

på mig.

 

Jag blev förd bakom ljuset. Mitt unga hjärta så fruset

att jag tog avstånd från dig.

Pappret är nu bräckligt och bläcket blekt

men för mig är det tillräckligt att veta

att du fanns där för mig.

 

Denna kväll duggar regnet stilla från en klar himmel.

I skyn syns en ensam fågel på väg.

Hon följer tidens vind och under sin vinge

bär hon min hälsning till dig.

 

Farväl,

 

Alltid din dotter,

 

P.S. Min önskan kommer troligen aldrig slå in

att du mitt svar någonsin får men var du än

befinner dig min kärlek till dig består.




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 638 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2016-11-02 11:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ett vackert och berörande brev. Håller med Blått norrsken...känner också förlåtelse och försoning mellan raderna.
2017-01-25

  Suzy med punkterna
Rör djupt inom mig...
Stark och vacker text.
2016-11-30

  Marita Ohlquist VIP
En stark text som berör mitt intre!
2016-11-28

  Blått Norrsken VIP
Mycket vackert och berörande men positivt i en förlåtelse och inre försoning.
2016-11-25

  Lars Hedlin
Oerhört bra och i beröring
2016-11-13

  StinaJ VIP
En fin text om försoning och förlåtelse.
Bra.
2016-11-02

  walborg
Livets gång - kärleken består och välsignelsen följer Dig
2016-11-02

  Marja-Liisa Koski VIP
Så kärleksfyllt och vackert Linda!
Kram!
ML
2016-11-02

  Ingrid Trolle
En starkt berörande
dikt
2016-11-02

  Alysse VIP
Mycket berörande och vackert brev

När jag hade läst det och kom
till slutet, så läste jag det igen.
Då stod allt så klart och jag förstod
ordens fulla innebörd.

Så många längtande döttrar
i denna värld...
2016-11-02

  ULJO
Bra
2016-11-02

  Stefan Albrektsson
Starkt och vackert brev - en fenomenal inledande strof!
2016-11-02

  Susanne Klint Martell
Berör mig!
2016-11-02

    Dan Myrbeck
Kommer att pryda sin plats i vår antologi...!

Bra överraskning på slutet.

(Jag antar att du skickar in det och att det kommer med.)
2016-11-02

  Camelot
Kan verkligen känna det..
Sorgset vackert!
2016-11-02

  Eva Helene VIP
Starkt och berörande!
2016-11-02

    ej medlem längre
Så vackra och vemodsfyllda ord.
2016-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ett vemodigt brev om minnen, längtan och ett avsked...så ömt och fint...
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP