Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig haiku


tiden som var då
var dålig tills den framtid
kom då då blev nu




Bunden vers (Haiku) av Göran P Rödholm
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-02 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm