Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - L4

Han tog sig gärna en rackare till kvällsmaten,
till frukost och mitt på självaste dagen,
en kär man vars älskling var flaskan,
en vacker dag han reste sig ur askan,
sa upp sig från jobbet och tog sig i kragen.




Bunden vers (Limerick) av Hurdler Kenning
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-02 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning