Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansgolvet

han säger hej
du dansar
jag säger nej
han säger men
jag ser att du rör på tårna
inuti skorna
säga hej och få svar
säga hejdå
gå hem
och ändå på nåt sätt vara kvar.




Bunden vers (Rim) av ischoklad
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-03 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ischoklad