Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tranströmers hästar

 

Natten har gått

när Tranströmers hästar

har lämnat spiltorna

 

för att vandra fria

över rymdens vidder

och beta månljusets gräs

 

 

Och de ser på dig

du som sover

och andas mörkret

 

och viskar

att du är en vacker blomma

i de stora stenarnas skog

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-11-03 06:10



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
En vacker text, jag tror den handlar om saknad och längtan på en och samma gång
2016-11-07

  Eva Langrath VIP
Tack att jag fick vandra med i innerlighetens skog.
2016-11-03

    ej medlem längre
Jag är en blodros:)....i de galna stenarnas skog!
2016-11-03

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Det där
det låter som ett kärleksbrev
till oss alla
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP