Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanför murarna

sitter utanför
muren

och tänker
Det är bättre



än så länge
tänker jag

att allt
är förgängligt

på detta
lilla klot

av sten
min närvaro

lämnar knappast
en rispa

men mina atomer
finns för evigt




Fri vers av Bengt VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-03 22:01



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Så är det:
allt levande
är oförstörbar
energi
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP