Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv i väntan på


Tänd ljusen i fönstret
bädda min soffa
rätta kudden
lägg filten om benen

sitt här en stund
berätta om världen
om molnen som regnar från en himmel

säg till om kärleken
ropa, skrik, skaka om
få fatt i det sista
fånga en dag

timmar, fångar blick i tak
emelerad hand smeker panna
tankarna kring minnen ler
det tar minst ett liv att dö




Fri vers (Fri form) av Robert Hellström
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-04 17:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Oh så fint skrivet!
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Robert Hellström
Robert Hellström