Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett minne från något inte så hälsosamt, några år tillbaka.


Tillbakablick

Du frågade om det gjorde ont
Min blick borrades in i din i tystnad
Du tog fram plåster ur din väska
Stoppade blodet som rann
från mina öppna sår

Du talade om en evighet
Något ömsesidigt
Där jag var lika viktig som du

Ditt skratt ekade i mitt huvud
Orden flög ur din mun
Jag satt stel och stum
Lät dig ta hand om min arm

Jag stirrade in i din illusion
Att du var den som gjorde mig hel
Trots att du stod där med kniven
Och plåstren i din andra hand




Fri vers (Fri form) av Autonomous
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-04 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Autonomous
Autonomous