Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina lungors länder

Jag vill lägga mina lungors länder

i hennes närvaro

strö ut mina luftrus,

mina veners kittlingar,

mina leenden och alla spröda 

flammande tankars

porlande

 

jag vill stå ensam med henne

i en allé

rotad i solljusets speglingar

öppen för hennes milda händer

 

jag vill fläta mina armar runt hennes midja

jag vill

få henne att tappa balansen

känna henne falla in i mina läppars värme

 

jag vill se henne ta emot 

de djupa färgerna

av höstens inkapslade sång

 

jag vill överlämna värmen från mina tankar

så att de sveper

solpustarna

in till hennes jord

och lyfta henne från marken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-04 23:09



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
En finstämt sensuell och vacker kärleksdikt som jag uppriktigt uppskattar!!!
2016-11-05

  Solstrale VIP
En innerligt sensuellt vacker text om längtan att få komma nära beröra och stiga in med kärleken till den kroppen längtar...
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter