Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik - https://www.youtube.com/watch?v=Z4mQw0x1_lI


Bubbla

Tar ett foto
Ljuspunkten
Perfekt omhuldad
Det mörkblå molnhavet
Himlen är som en labyrint
Uddar och vikar och öar om vartannat
I alla väderstreck
Jag tar mitt djupaste andetag för dagen
Syresätter systemet
Det är en bild jag vill ge er
Innan jag vaknar för dagen




Fri vers av DavidM VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-05 08:57



Bookmark and Share


  annatheresia
Tack för den stilla bilden! Mkt fin :)
2016-11-15

  Minona
Jag tar mitt djupaste andetag för dagen
Det ska jag tänka på imorgon.
Fin dikt
2016-11-06

  Johan Strömstedt
Inte så dumt. Det finns en finurlighet gömd i din text, som jag gillar.
2016-11-05

    ej medlem längre
ja, verkligen en märgfull stämningsbild och jag kan bara tacka för denna gåva! Tack!
2016-11-05

  Susanne Klint Martell
Åh! Tack för denna :)
2016-11-05

  A_Bishop
Tack för bilden och den tillhörande musiken. Väldigt fint monterat.
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP