Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysik




Luft, minnen
Och jordarna
Det sjunkna
Finns det samlade
Kvar finns

Vi är i
Livets gränser
I tid och rum kunde vi
Varit våra
Egna främlingar

Den här tallgrenen har
Oräkneliga barr
Tvärs över gölen ekar en fiskgjuse
Jag vill också berätta
Om det behövs

Men om vi dansar
Du och jag
Här och nu
Då kanske vi glömmer
Allt det för en stund





Fri vers av DavidM VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-20 22:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Luftig uppöppnande
betraktelse-dikt!
;)
2024-04-24

  Staffan Nilsson

Mycket fint!
Matte är inte allt ...
2024-03-23
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP