Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmar II




Tidigt ur sängen
Morgonen i en ny rytm

Ett vaknande från vakenheten
Det är mörkt flera timmar än

Rösten i radion är ny
Liksom mycket annat i det bekanta

Ingen fågel eller människa ute
När ljuset ökar är det lunch

Dagen dröjer i två dagar
Regnet blir snö

Nu seglar kvällen in
Den får mig att somna

Dagen

Dagar

En dag





Fri vers av DavidM VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-12 20:44



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Korta iakttagelser som ger texten ett djup. Snyggt.
2024-02-18

  Kungskobran VIP
Alla dessa dagar
som ibland mig behagar
En del är trista och grå
men de är få
De flesta är ljusa och fina
där solen fritt får skina
tills ljuset en dag tinar bort
i en enkel transport
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP