Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte alls som du

Avskalad
Avklädd
Avslöjad

Här står jag upp och ner.
Kom nära eller gå ifrån.
Kan inte låtsas mer.

Jag står här nu.
Inte alls som du.

Inte alls som förut.
Med egna beslut.

Vi kan inte stå still,
men vi kan mötas om du vill.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-05 11:00



Bookmark and Share


  Neesy
Underbar!
2016-12-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Den tycker jag är Suverän i sin avskalade utformning och det generösa erbjudandet " vi kan mötas om du vill."

BRA!!!!!!
2016-12-02

  Solstrale VIP
Fint! :)
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj