Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig mor <3


Vi minns



Sprider värme och ljus

både ute och inne idag

tänker på nära och kära

som lämnat jordelivet

där bland ljusets änglar

är ni trygga och älskade.




Fri vers av Vågparet
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-05 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet