Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svamliga ord

Jag satt på din veranda
I hopp om att du skulle återvända
Till den där goda anda
Du sagt att du inte ville lämna

Jag har aldrig varit så rädd
Att någonting dåligt skulle hända
Nej jag har aldrig varit så rädd
Att någon bara skulle vända

Bort från allt de sagt varit bra
Allt det där som är osannolikt
Bort från allt som varje dag
Gör någon glad att de hittade hit

Jag vet att jag inte borde prata
Om vad känslor är när jag är full
Men jag vet att jag annars skulle hata
Allt mina känslor kom omkull

Jag älskar dig mer än livet
Och det har jag bara nyligen lärt mig göra
Jag är rädd att jag tar allt för givet
Att mina ord inte alltid kommer vara det du vill höra




Bunden vers (Rim) av Autonomous
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-05 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Autonomous
Autonomous