Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra <3-an var i tid!

Vi pratades vid en stund
om ditt och datt
vid samma kondisbord vi två satt...

Vi delade våra tankar
jag tänkte, hörs det
syns det på mig
att mitt hjärta över
allting annat bankar så...

Jag snurrade min halsduk
ett extra varv runt om halsen...
Ifall att...

Våra ord över bordet gott flöt
och jag tyckte att inte bara jag
av samtalet njöt...

Vi berättade om misstag vi gjort
det fick oss båda två att skratta stort
och vi sa med en mun:
-Aldrig hade jag trott att
min miss skulle locka till skratt
och detta har jag önskat ogjort!

Du tittar på klockan, gode tid
dags att gå, för sent du kommer
till jobbet nu då, men här blev ju så
roligt så och du sa, hej då...

Då tittar jag på klockan, jag skulle ha
varit på ett möte för en timma se´n...













Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-05 13:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Gör man någon stum,
glömmer hen tid och rum!
2016-11-07

  Lars Hedlin
TAck för din fina text
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt