Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klorofyllfläckar

Ett solvitt ljus går över kalhygget
ett släp, en vinge
och vi är aldrig mer än detta
redskap, handen som knyter om
växtligheten, den gröna saften
mellan fingrarna,
den rinnande sanden




Fri vers av Grävling
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-05 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling