Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

existens

idag undrade
jag först

om jag
finns

men eftersom

jag tycker
frågan är trist

inser jag

att jag är




Fri vers av Bengt VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-05 18:30



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Cogito ergo sum.
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP