Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här dikten i mitt första brev till min nuvarande pojkvän, vi var inte ihop när jag skrev den..


Dikten till dig!

Du kom när livet var som tyngt.
Du fick min mun att le när tårarna rann.
Du stötade mig när du knappt kände mig.
Tilliten växte till dig fort efter kort tid.
Du som fanns långt ifrån mig men kände endå din närhet.
Du lärde mig se möjligheterna när det var svårt.
När vi ses kommer vi ha så roligt att tiden inte räcker till.
Vi hoppas vi ses igen..




Fri vers av inyourdream
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-05-15 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inyourdream
inyourdream