Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Sommarsången av Astrid Lindgren


Häng med och sjung!

Och nu så vill jag sjunga
att hösten kom med stön
och träden är så kala
för blåst tog hit en fön!
Och blommorna har dalat
och vinden friskar på
och solen bakom molnen
och regnet faller så
och sista lövet flyger
med vinden ut och in
så därför ska jag gunga
snabbt in i stugan min!

Jag vill också sjunga
att stugvärme är bra
och alla torra pinnar
dom vill jag alltså ha
för jag ska ladda brasan
precis så ska det va
så därför vill jag sjunga
att björkens trä är bra!
Och hela elden strålar
så skickligt jätteflott
så därför vill jag sjunga
här trivs jag jättegott!









Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-05 20:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Men otroligt! Otroligt bra!
2016-11-07

    Dan Myrbeck
Sång piggar upp!
2016-11-07

  ULJO
Mycket fint skrivet
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt