Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livs mörker


Hösten

Jag stöder mig på mitt livs kryckor.
Smärtan skjuter in i benen.
Varför, varför får jag ingen avlastning?
Känner tyngd, tung, för tung.




Fri vers (Fri form) av MrBocelli
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-05 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBocelli