Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frustration


Bättre äkta man.

När vi talar försöker jag förstå
Vad som inte sägs
När vi är försöker jag förstå
Vad jag inte bör göra
När vi älskar försöker jag förstå
Vad du önskar att jag skall göra
Jag vill förstå, jag vill veta, jag vill vara din
Hjälp mig, min älskade!




Fri vers (Fri form) av MrBocelli
Läst 275 gånger
Publicerad 2016-12-10 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBocelli