Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själen vill befria sig!


Livets kamp!

Min själ kämpar,
jag är fast, spänner min lemmar och muskler.
Vrider och vänder, skriker och gråter.
Försöker komma ut, komma fram, förstå!
Inget flyter på.
Jag fortsätter ändå att kämpa på.
Någon gång kommer jag bli fri!




Fri vers (Fri form) av MrBocelli
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-10 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBocelli