Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Progress


Vårt samhälle

Jag dömer dig
Jag dömer dig i mina tankar
Jag dömer dig för jag har blivit dömd
Jag dömer dig av avund
Jag dömer dig av ilska
Jag dömer dig av rädsla
....men känner dig inte.




Fri vers av MrBocelli
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-06 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBocelli