Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han tar min luft!


min svarta känsla

Han står bakom mig, skrämmer mig
Jag känner hans kyla stråla mot mig
Hur jag än vänder och vrider så står han kvar bakom min rygg
Gå! GÅ! Snälla lämna mig!
Hur får jag skammen att släppa sitt kalla grepp om min strupe?




Fri vers (Fri form) av MrBocelli
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-05 22:18



Bookmark and Share


    Orkiden
Den är jobbig.
Bearbeta den och låt den gå...
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

MrBocelli