Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resan till våren


Skaren spricker

Solen spricker igenom det snötäckta bladverket

Skaren spricker under mina stövlar

Solen värmer skönt mina kinder

Ljuset från snön bländar

Familjer rör sig glatt i spåren

Snön skänker efterlängtad tystnad

Det är nu långt till våren






Fri vers av MrBocelli
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-13 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om det vackra bildspråket i din fin dikt.
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

MrBocelli