Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna!


Öppna landskap

det går en tystnad över ängarna
den börjar springa när jag går förbi
tysta vingslag i kronorna
stilla vaggar vågorna
och vindarna
smeker mjukt

Emil,
jag är så rädd att berätta
att jag aldrig känt mig vacker.




Fri vers (Fri form) av Skriver
Läst 356 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-08 21:08



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Så Vacker ! - Nu sitter jag inte o stirrar på din profilbild. . Dina yttre företräden är väl ok, men här handlar det om texten och dikten som lyrik betraktad är i sig helt fantastisk.
2017-01-08

  Johan Strömstedt
Fint fångat utan åthävor

2016-11-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
vackra gudinna
du skriver fenomenalt
2016-11-08

  Nils-Robert
En melankolisk och sorgsen dikt om det faktiskt vackra
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Skriver
Skriver