Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annons till dig

Jag vill ha dig här
det skriker i min kropp
efter din närhet

Min tunna karaktär blir
hel och får mening med dig

hur du tatuerar mig med
mod att stå ut med
dina långa fingrar


hur allt kan bli helt igen
är en underbar känsla

som jag bara måste få dela
med dig

så totalt och suveränt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-06 10:38



Bookmark and Share


  objekt3
mod tattueringen vanbra
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal