Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund i havet


Simmade sakta genom sinnens förluster

Vägde sakta och tålmodigt för och emot

Att våga för att vinna

Eller att våga förlora

En förlust.. ett steg tillbaka

En vinst..två framåt

Är förlusten i sig en vinst? att våga förlora..

Är vinsten en förlust? Ett par snabba steg framåt utan att tänka..

ler och simmar vidare..




Fri vers (Fri form) av Robert Hellström
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-08 21:02



Bookmark and Share


  Marie Å
Tål att tänkas på....
Förlust eller vinst...
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Robert Hellström
Robert Hellström