Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Vi hör ihop


du och jag

fråga din mamma

vi hör ihop

du och jag

be min pappa om min hand

hela världen ser att vi

hör ihop, du och jag




Fri vers av Vågparet
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-06 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet