Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndigt klädd i svart


kastade jag iväg ett litet

fräckt ögonkast mot dig

och drog ner blixtlåset








Fri vers av Vågparet
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-07 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet