Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skepnad

Fastän du trodde du glömt.
Kommer du alltid komma ihåg.
Riktlinjerna som följer dig.
Abstinensen som antar en ny skepnad.
Varje dag får du nog.
Du vet inte riktigt vad det betyder.
Framställningen av dig utbytt.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-07 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj