Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtydligande:
Alla beroenden behöver inte vara av ondo,
Vi sitter ju alla fast i syreträsket eller hur?
Det går ju an tills staten bestämmer sig för att beskatta luften xå...



Du sitter xå i skiten eller hur?

Att andas är ett
slags livslångt beroende

försöker sluta




Bunden vers (Haiku) av Roger VIP
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-05-15 08:23



Bookmark and Share


  Propella
Jepp. Jag också.
2006-05-15

  Smultris
ja kämpar oxå på med det, kanske för att försöka uppnå en bättre existens... men det är väl inte vår tid än...
2006-05-15

  Anna H
Att försöka sluta andas är väl knappast någon vidare bra idé. Eller? Men visst kan det låta lockande ibland...
2006-05-15

  Cris
Svar: Ja
men det är i alla fall gratis... hehe
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP