Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så här kanske




han gick runt här i världen
sökte sina gränser
som ingen kunde ge honom

när han till slut fattade det
var det hat
hatet till sig själv han fann

han hade förväxlat
moral
med moralism

det dök upp ett hopp
om kärlek
som hatets andra sida




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-08 13:49



Bookmark and Share


    jaybird
Elegant famnat om livsfaser och mognadsnivåer. Med en ljus uppgörelse som avslut.
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP