Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

446.skogens Stillhet...

kristall skarp i mitt sinne...
sover under en vit slöja,
ljud försvann
Jag är döv och stum
skakar av min solitärdag
och krossas i
gnistrande snöflingor.....


Värld i förfäran
av Norrskenets mysterium!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-08 19:24



Bookmark and Share


  petter rost
Ja... det är en väldig rymd i dessa rader, som ett kosmiskt drama! En ny triumf för Din förmåga att fånga det lilla i att leva i skärvor av det oändliga. Och jo – norrskenets mystik kan te sig förfärande – okända krafter visar sig i lätt svepande rörelser...
2016-11-08

  aol
Så fin rymdkänsla i din dikt.
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP