Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valvakan i Amerika

Trump VS Clinton
Trump borde ha lärt sig vid det här laget att man som man
inte slår tjejer
Skoja bara?
Men när det kommer till Amerikanare och jänkare
så får jag nästan alltid känslan av att de nästan alltid
ska vara så förbannat jävla märkvärdiga
Som om de vore mycket bättre än alla andra ifrån andra länder
Jag förstår inte det
För det finns väl inte någon som tycker om en skrytmåns
Inte jag i alla fall
Blir inte ett dugg imponerad
Plus att det finns så mycket rashat emellan de
svarta och vita
Men vad gnäller de vita om egentligen när de kallar
de svarta för negrer hela tiden
Det är ju ändå dom vita som har tagit dit dem ifrån Afrika
ifrån början
Och då som slavar
Så då tycker jag att de vita bara ska gilla läget och
hålla käften på sig
Bättre då om alla raser kan hålla sams oavsett religion
eller kultur
Och självklart så skulle jag gärna vilja åka till Amerika
för att se hur det verkligen är där
Varför skulle jag inte vilja det
Till sist men inte minst
Utav de två kandidaterna Trump och Clinton
Heja Hillary
På honom bara…

Ken Cassel
9/11-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-09 02:39



Bookmark and Share


  objekt3
Det är osvenskt att skryta-
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel