Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ont om Jordklot ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-09 21:12



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är sant och det är en mycket vacker bild du lagt in. Vi vet så mycket och vad vi måste göra, men gör det inte. Hur ska det gå?
2016-11-10

  ResenärGenomLivet VIP
...och ändå tar vi inte hand om det vi har...talande bild och text...
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP