Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dricker natten

 

Dricker nattens flod

för att jag måste

 

vandrar längs stränder

som snart fryser

 

och söker flödena

av det klara mörkret

 

det som bara är

vilande ljus

 

 

Natten är klar

och kylan är

 

läkedom för själen

och jag dricker

 

och ser snön falla

över världen

 

 

Nu kan jag åter drömma

om doftande rosor

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-10 03:17



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det låter som en jättebra metod för en drömmare ... ups and downs, mörker och ljus, kyla som läkedom för själen, och alltid söka, iaktta
2016-11-10

    ej medlem längre
Dricker vatten?
Vete katten!
2016-11-10

  Den skrivande tysta
Jättevackert
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP