Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don't ever let yourself be controlled ...

... by either one
of  these three things;

Your past
People
or
Money ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-10 05:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra fackla! Tankeställare dock Sefarges kommentar. Lyssnade till en föreläsning med en överlevare från andra världskriget nyligen.
2016-11-11

    Sefarge VIP
Bra skriftat! Men
Det förgångna
svårt att slita sig
ur!.En del har
Mardrömmar
ännu70-år
efter sina
Upplevelser!
:)
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP