Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamma ord

Tänk så många repliker av olika slag

som fälls mellan människor

och tänk vad många olika repliker

en sjuksköterska kan få höra i sitt arbete

Vissa kan kastas i sopkorgen direkt

medan andra är värda att läggas

på minnenas altare

De är de senare som gör

att en sköterska

orkar med sitt hårda jobb

Alla har vi anledning att vara tacksamma

mot dem som håller upp vår samhällsgemenskap




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-11 13:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för de två sista raderna!
Ett leende och några vänliga ord kan betyda mycket.
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP