Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes brev...


Han läste
Hennes brev igen
Från då
När det
Som skulle komma
Aldrig kom
När det som skulle bli
Aldrig blev

Han läste
Hennes brev
Mellan raderna
Och han förstod
Så mycket mer nu
Som han inte
Vågade tro då
Allt det som stod
Mellan raderna
Var sant

Så mycket längtan
I hennes ord
Så många önskningar
Han aldrig
Uppfyllde
För han inte förstod
Eller vågade tro
Men som han nu inser
Var det sanna

Han läste hennes brev
Från en tid
När alla blad
Var oskrivna
När alla tankar
Var rena
Men fördolda

Han läste hennes brev
Med både glädje
Och sorg
I hjärtat

Glädje
För värmen de hade tillsammans i orden
Sorg
För att det stannade bara vid ord
Och aldrig fick bli
Vad det kunde varit
Vad det borde varit
För alla ord
Var sanna

Han läste hennes brev igen
Tänkte på henne
Och han mindes den rena sanna

Kärleken...




TT

(c) 2016




Fri vers av TT
Läst 354 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-11 14:02



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Jättefin :)
2016-11-12

  Maiah VIP
Underbar att läsa
2016-11-11

  Yrre VIP
Så underbart, landar i hjärtat.
2016-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt om det som inte blev som det kunde ha blivit!
2016-11-11

  Li-Lo
...precis så.
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT