Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad har jag gjort

skapat sammanhang
med kända och okända

ätit jord
haft maskar och
grodor
som jag stoppat
i fickan där
jag ibland
haft pengar
och rest till
många länder
petat ihjäl
en liten gråsparv
träffat galningar
och presidenter
ätit på stjärnrestauranger
och diskkuddar
men det viktigaste

håller jag nära mitt hjärta




Fri vers av Bengt VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-11 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP