Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gallup....nånstans


svensk uppfattning av verkligheten





"48 procent av svenskarna: Åkesson fattar oss bäst".


Sverige är fantastiskt !


våra leenden är så......fulla....av.....hat......




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-11 23:27



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"Hitlers haT"
2016-11-17

  Gunnar Hilén VIP
Grejen med Åkesson och hans hejdukar är att det räcker aldrig med att slänga ut svartskallar och mördare från andra länder. Det är liksom bara en ingång för att få med sig de missnöjda. Först sen kommer diktaturen....med det verkliga hatet som i princip slår mot varenda svensk. Hitlers har begränsades inte till judar utan det rör alla som är som du. Dvs projicering av självhatet...man måste se lite längre ....
2016-11-17

    Ubuntu
Där jag bor vågar alla gå ut. Visst blev det en övergång när de precis kom hit, men inget av allvarligare slag. Men det är väl inte så lustigt med tanke på vad de råkat ut för innan i sina liv.

Här leker alla barnen med varandra från olika nationaliteter. Barn hittar tidigt varandra och fotbollen studsar hit och dit och språken blandas.. KULTUR ÄR KUL.


De allvarliga brott som här begås begicks även tio år tillbaka i tiden.


2016-11-17

    ej medlem längre
Där jag bor har tre personer sedan somras blivit ihjälskjutna.

Numera kan inte längre kvinnorna här gå ut på kvällstid därför att de blir antastade och rånade av män med främmande utseenden och språk.

De stryker runt barn här och frågar ut andra barn om vilken religiös tro det har och svara de andra barnen fel blir de bespottade. Så här var det aldrig förr där jag bor.

Varför ska jag och mina grannar behöva stå ut detta för att det finns personer som dig som ska spela godhjärtade?
2016-11-17

  Onomatoprofet VIP
Opinionsundersökningar borde aldrig mer tas på allvar
2016-11-13

    Ubuntu
Något mycket märkligt har skyndat fort och slagit rot i den stor mängden som tycks växa. Det känns som att många inte har tid eller vill tänka och följer strömmen. Det är ett besynnerligt och ett rent otäckt klimat som börjar ta form allt mer och ofta utan vetskapen om hur delar av oss tänker.

Men goda värderingar finns tack och lov kvar lite här och var.


2016-11-12

  Annie b'larsson VIP
Man ska nog akta sig för att förenkla och se vissa människor från ovan. Vilka chanser har de haft? Har de rent av hållits nere med vett och vilja.
2016-11-12

  Poeten Salvador VIP
Demokrati är den bästa styrelseformen, men den har ett problem. De flesta människor är misslyckade, om ett land styrs av misslyckade kommer det då inte att utvecklas till ett land där Idol och Åsa-Nisse kallas kvalitet?
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP