Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Salta droppar


Tårar

 längst där inne

jag lossar lager efter lager

och kommer till vattenhålet

med salta droppar

dricker mina egna tårar

..blir helg igen....




Fri vers av Maiah VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-11 23:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör djupt....kram
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP