Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[Till Marisol Galindo]


Soluppgång

Jag Brukade Drömma Om Skenande Tåg
Genom Stjärntomma Nätter
Som Jättelika Vilddjur

Nu Drömmer Jag Dina Orgasmer
Magnifikt Upplivande
Fukntionsnedsättande
Som Ett Jordskalv

Och Vaknar Med Dina Energier
Sovande Vid Min Sida







Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 276 gånger
Publicerad 2016-11-12 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow