Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

När Du Är Nära
Faller Jag Isär I Sömmarna
Miljoner Vilsna Bitar
Utan Mening
Utan Mål
Och Du …
Är Den Enda
Som Kan Lägga Mitt Pussel
Och Göra Mig Hel




Fri vers av The Red Crow
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-25 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow