Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16800

Radion Är För Hög Och Bilar Stryker Omkring
Som Vilda Djur På Gatorna Utanför
Och Du Är Inte Längre Här
Hopsjunken Mot Ett Moln Av Rök

Allt Ljus Blir Grönt När
16800 Nätters Ögon

Stirrar In I Djupet Av Ditt Innersta Väsen
Du Flyr Undan Hjärtslagen Som Trummor
Galna Brinnande Rytmer

Du Dyker Ner I Havet


Radion Är För Hög Och Bussen
Vägrar Stanna Här Efter Att Jag
Drömde Att Den Var Blind Som Ett Tåg
När Det Kolliderar Med En Fjäril

Så Jag Lägger Mig Ner
Blundar
Och Flyter Bort Mot

Ett Omvandlat Tillstånd
Av Existens; En Ny Verklighet
Framträder Ur Ett Sandkorn




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-24 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow