Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes Hemliga Namn

Rökt Ännu En Ask; Ännu En Natt
Med Pierre Boulez Och Sonic Youth
I Ett Vakuum Av Stillastående Tid
Och Brinnande Ögon

Och Jag Kände Mörkret Smeka Min Hud

Som Regndroppar
Mot Busskuren; En Synkoperad Rytm
Skramlet Från Tidningsbudets Kärra
Mitt Hjärtas Slag; Mina Andetag
Smälter Samman
Till Musik
?
Afrodite I Trasiga Jeans
Och Snaggat Svart Hår
Klamrar Sig Fast Vid En Flaska Regn
Som En Snuttefilt

Och Hon Kände Mörkret Smeka Sin Hud

Lady Godiva Dansar Med Syster Ray
Döden Spelar En Ihålig Blues Med Vinden
Utanför Viskar Jag Hennes Hemliga Namn
I Snön




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-12 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow