Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är ingen sexnovell

Konstant ögonkontakt. Han ger mig en örfil. "Gillar du det?" frågar han och jag nickar till svar utan att tänka. Jag känner hur han växer i min mun. Han slår hårdare nästa gång. Jag blinkar till men försöker se obrydd ut.

Det här är ingen sexnovell, utan en insikt att min självdestruktivitet blivit indirekt. Men mamma har slutat se nya skärsår på min kropp så hon gratulerar mig till att jag kommit ur min knäppa tonårsfas. Inte tänker hon att man kan använda vuxna män till samma syfte.




Fri vers av artaug
Läst 676 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-12 16:52



Bookmark and Share


  Trollbunden
En väldigt viktig insikt om olika former för hur självskadebeteende kan yttra sig tycker jag. Och även en insikt i att andra inte alltid har insikt i detta. Insikter på många olika plan, och ur olika perspektiv är vad jag får till mig i denna dikt av dig. En viktig text.
2019-07-28

  Ericafika
Fin men tung..
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug