Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven


Vart tog du vägen, vad blev du av, varför lämnade du mig ensam kvar?
Jag förstod aldrig varför du gick, var det min kärlek du aldrig fick?

Jag blev så ledsen när du försvann, jag blev så förtvivlad då du sprang.
Var det min kärleksförklaring du aldrig hörde, då jag blev lämnad åt mitt öde?

Vad ska jag göra för att du ska förstå?
Kom tillbaka snälla, jag saknar dig så.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2016-11-12 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP